Manchester United paidat Knockout kierroksen

Nasri karanneet todellinen 100%: n vähennys, jotka johtuvat altistumisesta upea Zidane

Mestarien liigan Manchester United paidat Knockout kierroksen toinen jalka, 2-0 voittaa Leicester Sevillassa, joiden yhteenlaskettu pistemäärä 3-2 ulos vastustajat saada. Peli, koskaan tapahtunut Nasri tippuu alas Valdis kohtaus, joka sitten kopioidaan Zidane Materazzi pään "klassinen" hetki, samana vuonna kuin Zizou Materazzi loukkasi hänen perheensä, myös Waldi Nasri loukkaantunut perhe, ja se tekee Ranskan keskikenttäpelaaja tunne-elämän hallinta.

Nasri ja Val di konflikti 74. minuutin ottelun, kun he olivat argumentti, kun ylin lehmä peli, Nasri todella vihainen toistensa pään osuma, tällä kertaa, erotuomari Nasri messi pelipaita tuotettu toisen varoituksensa Ranskan joutui lähtemään.

Nasri osui Valdis syy, se johtuu Leicester City hyökkääjä loukkaantunut Ranskan perhe, tämä tekee Sevilla keskikenttäpelaaja tunne-elämän hallinta.

Vuoden 2006 MM-finaalissa, peli Italiaa vastaan ​​Ranskassa, Zidane kun tunteet käsistä, osui Materazzi Zidane hulluna syistä, median eri griezmann pelipaita tavoin, joista yksi on, Materazzi loukkasi Zidane sisar vuoksi Ranskan tähti oli vihainen. Nykyään Nasri kopio hulluuden edeltäjänsä, mutta impulssi aina maksamaan hinnan.

Nasri kuoritut Valdivia, hän sanoi, "jos hän on ulkomaalainen, ulkomaiset tiedotusvälineet sanoisi hän on valehtelija, Manchester United paidat mutta minulle hän on valehtelija. He käyttäytyivät ole ronaldo pelipaita parempi kuin olemme hyviä, mutta voi olla 2-0, on mahdollisuus saada, vain pelata hyvin sitä, hyökkääjä, koska Valdivia voi käyttää, mutta katsokaa kuvaa, hän olevinaan hyvä, mielestäni British pelaajien pitäisi olla tehokkaampi. "

Joten, jos olet jalkapallofani, kuten edustaja uskollisuutenne tiettyä joukkuetta, lisätietoja T-paidat, osoitteessa: http://www.paidatkauppa.com.

Views: 9

Comment

You need to be a member of Meet Reef to add comments!

Join Meet Reef

We're Global.

 

Marine Aquarium Supplies

© 2017   Created by Meet Reef.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service