Manchester United lasten paita miljoonalla Crowdfunding tapa rakentaa

Saksa voitti MM ansiosta Hollannin pelaajat Blinderin

2014 Brasilian MM, Saksan joukkue voitti neljännen kruunu. Suurin voittaja kaikkien ansio Saksan joukkue, valmennustehtäviin ohjata Loew Saksan joukkue alas kullekin pelaajalle, mutta myös koko henkilöstöön. Mutta Saksan joukkueen neljänneksi tähti, myös kiittää Hollannin pelaajat Daley Brand, hänellä on myös ansio Saksan joukkue voittaa prosessiin.

Hollantilainen pelaaja miten auttaa Saksan joukkue? Clemens ei väärän nimen? Hän Brasilia paita ei ollut väärässä.

Christopher Clemens, 42 vuotias, Stephen Knopp, 35, antoi haastattelun Alankomaiden kirjeenvaihtaja verkkosivuilla kokoustiloissa Kölnin Sports University. "Kirjeenvaihtaja" Web-sivusto on kuuluisa hollantilainen Crowdfunding uutissivuston, Real Madrid lasten paita vuonna 2013 se nostettiin Manchester United lasten paita yli kaksi miljoonaa tilaajaa ja $ +1,7 Manchester United lasten paita miljoonalla Crowdfunding tapa rakentaa, on nyt 40000 maksavaa asiakasta.

Se alkoi ennen 2013 Confederations Cup Brasiliassa. Päättymisen jälkeen, että istunto Confederations Cup, Brasilia MM alkavat vain vuoden. Kautta havainto Confederations Cup, Loew löysi yli Saksan joukkueen pelityyli, hän halusi tässä näytelmässä PSG Neymar Jr 10 pelipaita juurruttaa hänen opetuslastensa kanssa.

Etelä-Afrikka 2010 MM ja 2012 Euroopan Cup, Saksan joukkue pysähtyy välierässä, vain yhden askeleen päässä finaaliin ja mestaruus. Loew toivoa Saksan joukkue pelasi paremmin kuin 2014 World Cup Brasiliassa aggressiivisemmin niihin kaksi tapahtumaa. Mutta me kaikki tiedämme, joukkueen keskittyminen koulutukseen ja kilpailu on hyvin lyhyt, Loew on vaikea laittaa kaikki hänen ajatukset välittyy kaikille pelaajilleen.

Voidakseen tehdä tämän, Le Fude sai apua Clemens, Kölnin yliopisto Knopp ja joukkueen 50 tutkijaa. Clemens ja Knopp joukkue tehtävänä on analysoida erityisolosuhteiden rodun ilmestyi, ne analysoidaan tulokset Tutkimuksen tulokset vahvistavat koko kysymys Saksan maajoukkueen katsomaan, jonka tarkoituksena on "seurakunta" miten he pelaavat.

Loew valmennustehtäviin keräsi valtavia määriä videopeli, Clemens ja Knopp joukkue uuttaa joitakin merkittävimpiä opetusta. Ne tuottivat useita videoita, joissa peli erilaisissa tilanteissa, kuten kuinka siirtää pallo, varastaa miten varastaa, miten täydellinen ensimmäinen rikkomus ja aseteollisuuden muuttamista.

Clemens selitti :. "(Saksa) pelaajat olivat myös katsomassa kilpailijansa videota, mutta painopiste on oma pelityyli, 80% videosta on itsestämme."

Kuten maajoukkueen on vaikea saada yhteen, niin Saksan joukkue ennen hyökkääjä, Oliver Bierhoff Saksa tiiminvetäjä keksi hyvä idea: keksiä puhelimen App, Saksan joukkueen valmentaja ja milloin tahansa "koulutus", kun taas Saksassa pelaajia, jotka voivat oppia missä ja milloin tahansa. Myöhemmin kehitys osoitti, että tämä puhelin App Saksan joukkue voittaa asetettu luottoa.

Itse nähnyt koko prosessin? Näin mahtava! Haluat myös olla paidan pidät siitä, voit siirtyä online verkkosivuilla http://www.pelipaidatjalkapallo.com.

Views: 6

Comment

You need to be a member of Meet Reef to add comments!

Join Meet Reef

We're Global.

 

Marine Aquarium Supplies

© 2017   Created by Meet Reef.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service